Akcija snima se!

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da je 4 film dobio sredstva iz Javnog poziva E-impuls OP Konkurentnost i kohezija (2014.- 2020.) koji omogućava korištenje bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Naziv projekta za koji je 4 film dobio sredstva je „Akcija snima se!“, ukupna vrijednost projekta je 490.252,26 HRK, a bespovratna sredstva su do 192.178,89 HRK. Razdoblje provedbe projekta je od 2.10.2017. do 2.10.2018.

Svrha projekta „Akcija snima se“ je povećanje kapaciteta poduzeća nabavom opreme. Ova sredstva omogućavaju tvrtki dodatno opremanje sa suvremenom audiovizualnom tehnologijom uključujući opremu za snimanje i opremu za projekcije. Nabava nove opreme će omogućiti daljnji rast i unapređenje poduzeća.  Zahvaljujući ovoj potpori 4 film pruža veći broj usluga zahvaljujući boljoj i sofisticiranijoj opremi, proširuje vrstu usluga koje nudi te ostvaruje različite vrste suradnje s partnerima na srodnim područjima poput filma, kazališta i TV-a.

Za dodatne informacije o provedbi ovog projekta se možete javiti kontakt osobi Aniti Juka na službeni e-mail office@4film.hr ili promotion@4film.hr.