Ivona Juka osvojila nagradu za najbolju režiju u Herceg Novom

Debitantski dugometražni igrani film 'Ti mene nosiš' redateljice i scenaristice Ivone Juka osvojio je Zlatnu mimozu za režiju na 29. Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival.

Film 'Ti mene nosiš' nastao u produkciji produkcijske kuće 4film i ko produkciji Galileo productiona prikazan je 3. kolovoza 2015. na Kanli kuli pred mnogobrojnom publikom u sklopu natjecateljskog programa ovog festivala.

Redateljica Ivona Juka je osvajanjem nagrade za najbolju režiju potvrdila svoj talent, a kako je sama istaknula, "vrijeme je da počnemo nuditi svijetu neke druge priče, a ne da ispunjavamo očekivanja kakve bi priče mi trebali ili morali pričati zato što netko od nas očekuje samo određenu vrstu priče".

Desetogodišnja Dora jedan je od glavnih ženskih likova u filmu, zanemarena djevojčica koja želi postati nogometna menadžerica, po uzoru na Zdravka Mamića čiji lik i djelo pomno proučava. U njezin život se iznenada vraća otac Vedran kojeg nije bilo četiri godine. Kad se policija pojavi na vratima, kći instinktivno spašava oca. Kći i otac ubrzo sklapaju savezništvo… 
Ives je redateljica popularne sapunice u kojoj gl. uloge glume estradnjaci i lokalni celebrities, a ne glumci. „Cirkus“ kojeg ima na poslu, priređuje joj i dementni otac Ivan kod kuće. Ona pleše po tankoj žici i pokušava održati balans u ludom ritmu događaja…
Nataša je trudna producentica kojoj život sve više nalikuje sapunici koju producira.

U filmu igraju najveće glumačke zvijezde regije, kao što su Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović i Sebastian Cavazza.

Nakon distribucije u Hrvatskoj, slijedi skorašnja distribucija u koprodukcijskim zemljama, prvo Crnoj Gori, a zatim u Srbiji i Sloveniji.