Natječaj za produkciju igranih filmova

Produkcijska tvrtka Četiri film d.o.o. objavljuje natječaj za prijavu scenarija dugometražnih igranih filmova.
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju scenaristi i redatelji s gotovim scenarijem te tvrtke s projektom za koji imaju autorska prava.
Autori odabranih projekata potpisuju ugovor o suradnji s tvrtkom Četiri film d.o.o., a produkcija tim putem osigurava dajlnji rad na scenariju i razvoju projekta, pripremu scenarija za prijavu na daljnje natječaje te za produkciju.
Četiri film d.o.o. osnovan je 2003. godine te je do sada producirao 18 filmova različitih žanrova, među kojima je 8 europskih koprodukcija. Filmove je sufinancirao Eurimages, osvojili su preko 70 nagrada na međunarodnim filmskim festivalima te su distribuirani u više od 190 država diljem svijeta. Posljednji igrani film „Ti mene nosiš“ ujedno je i prvi hrvatski film dostupan na Netflixu.
Ovim putem, Četiri film u potrazi je za svježim idejama, novim talentima i kvalitetnim projektima, koje će razvijati u suradnji s autorima.
Za prijavu, potrebno je priložiti sinopsis, treatment i scenarij za film te životopis autora. Natječaj je otvoren do 19.9.2019., a cjelokupnu dokumentaciju potrebno je poslati mailom na adresu office@4film.hr, s naznakon „Natječaj za produkciju igranih filmova“