Novi projekt 4 filma izabran za International Financing Forum

Novi projekt produkcijske kuće 4 film izabran je za sudjelovanje na prestižnom International Financing Forumu u Torontu. Radi se o  programu koji je tijekom svog 13-godišnjeg postojanja predstavio stotine projekta od kojih je više od 75 uspješno financirano te su postigli velike uspjehe na svjetskom filmskom tržištu.
Kriteriji za sudjelovanje na ovom događaju su iznimno strogi te se ova prilika pruži tek nekolicini producenata iz cijeloga svijeta. Producenti se ovim putem susreću s financijerima, sales agentima, distributerima i producentima na ekskluzivnim sastancima namIjenjenima umrežavanju.
Redateljica Ivona Juka i producentica Anita Juka imat će prilike predstaviti svoj novi dugometražni igrani film „Atmosfera“ nekima od najvećih aktera na svjetskoj filmskoj sceni, kao što su Netflix, Film4, Magnolia Pictures, Protagonist Pictures, Universal Pictures International, i mnogim drugima.
International Financing Forum održava se 9. i 10. rujna u sklopu Toronto International Film Festivala, a organizira ga Ontario Media Development Corporation (OMDC).