One mogu sve

Osmislili smo i realizirali smo i kampanju za afirmaciju i promicanje prava žena s invaliditetom „One mogu sve“, s ciljem osvješćivanja
javnosti o mogućnostima i dosezima žena i djevojčica s invaliditetom i naglaskom na afirmaciju njihovih prava i poboljšanje položaja.
Kampanja se sastoji od produkcije i prikazivanja edukativnog TV spota kroz koji se pokazuju primjeri uspješnosti žena i djevojčica s invaliditetom i kako mogu kvalitetno doprinijeti zajednici i cjelokupnom društvu.
Kampanju su financirali Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Svjetska banka i Gradski Ured za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.
Izuzetno smo ponosni da protagonistice ovog spota nisu glumice, već žene s invaliditetom i to s velikim dostignućima. Sanja Fališevac je poznata kiparica koja je i slijepa i gluha, Marta Krmpotić je gluha ali uživa plesati, a Božana Dejanović je intelektualka koja je u u invalidskim kolicima nakon prometne nesreće. Ali „one mogu sve“ i to je i poruka ove kampanje. Naš je cilj i želja da ohrabrimo sve žene s invaliditetom te educiramo gledatelje o njihovim mogućnostima, hrabrosti i dostignućima. Povodom lokalnih izbora u svibnju 2009. godine, realizirali smo Spot za promicanje